Idrepasset Dagpass

Köp ditt Skipass online!

Köp ett skipass som varar hela din vistelse, det är skönt att slippa ägna semestern åt planering och att vara fri att ge sig ut i backen precis när man vill. Fjätervålens 18 pister i olika svårighetsgrad räcker gott för en veckas kul i backen. Välj Idrepasset om du vill besöka grannanläggningen Idre Fjäll med 40 pister och sittliftar.

Barn t o m 7 år åker gratis i alla Fjätervålens backar när de bär hjälm. Föräldrarna kan dela ett föräldrakort om man måste turas om att åka. I minsta backen åker nybörjare och alla andra fritt. Det dröjer ofta bara någon dag innan man vill upp i nästa knapplift, där krävs det skidpass.

Skidpassen är personliga. Ladda ditt gamla kort här av typen TeamAxess eller köp ett nytt kort och det finns att hämta i kassan vid ankomst. Axesskortet, dvs. Själva plastkortet kostar 50kr (2017/2018). Det är obligatoriskt att använda Axess-kort för skidåkning i Fjätervålen och Idre Fjäll. Det ges ingen retur/deposition på Axess-korten. Men spara dem gärna och åk på dem nästa säsong. I Fjätervålen eller någon annan skidanläggning som använde Axess.

Visa mer