Idrepasset

Köp ditt Skipass online!

Köp ett skipass som varar hela din vistelse, det är skönt att slippa ägna semestern åt planering och att vara fri att ge sig ut i backen precis när man vill. Fjätervålens 18 pister i olika svårighetsgrad räcker gott för en veckas kul i backen. Välj Idrepasset om du vill besöka grannanläggningen Idre Fjäll med 40 pister och sittliftar.

Barn t o m 7 år åker gratis i alla Fjätervålens backar när de bär hjälm. Föräldrarna kan dela ett föräldrakort om man måste turas om att åka. I minsta backen åker nybörjare och alla andra fritt. Det dröjer ofta bara någon dag innan man vill upp i nästa knapplift, där krävs det skidpass.

Skidpassen är personliga. Ladda ditt gamla kort här av typen TeamAxess eller köp ett nytt kort och det finns att hämta i kassan vid ankomst. Axesskortet, dvs. Själva plastkortet kostar 50kr (2017/2018). Det är obligatoriskt att använda Axess-kort för skidåkning i Fjätervålen och Idre Fjäll. Det ges ingen retur/deposition på Axess-korten. Men spara dem gärna och åk på dem nästa säsong. I Fjätervålen eller någon annan skidanläggning som använde Axess.

Visa mer